20. ASSITEJ PASAULES KONGRESS un Starptautiskais teātru skatuves mākslas festivāls bērniem un jauniešiem MIRAI aicina iesniegt pieteikt konkursam iestudējumus FRINGE programmai. Festivāls notiks 2020.gada 14. – 24.maijā.  Pietiekumu iesniegšana līdz 15.novembrim. http://www.assitej-international.org/en/2019/10/call-for-fringe-productions-at-the-assitej-world-congress-2020/

Tiek gaidīti iestudējumi, kas:- runāto vārdu neuzskata kā galveno izteiksmes līdzekli;- mudina bērnus uz pašvērtējumu un dzīvesprieku;- sekmē bērnu iztēles un radošuma sajūtu;- apliecina mūsdienu vērības, kuras atzītas kā Japānā, Āzijā un visā pasaulē.Pieteikumi tiek gaidīti bez ierobežojumiem no visām valstīm.

Festivāla izmaksas daļēji sedz organizatori, piedāvājot bezmaksas norises vietu ar 1 tehnisko darbinieku, pilnībā sedz marketinga un reklāmas budžetu, piedāvā māksliniekam 70% no biļešu pārdošanas. Visas citas izmaksas (ceļa, vīzas, uzturēšanās, dienas nauda, ​​izrādes producēšanas izmaksas) jāsedz pretendentam.

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *