ASSITEJ starptautiskā prezidente Yvette Hardie un  ASSITEJ Japānas centra prezidents Katsunari Morita oficiāli paziņo par  20. ASSITEJ pasaules kongresa, kas bija paredzēts 14. maija līdz 24. maijam, pārcelšanu.

Sakarā  ar koronavīrusa izplatību daudzās valstīs un situāciju, kad ceļošana pasaules mērogā ir gandrīz fiziski neiespējama, festivāla organizatori ziņo par 2020. gada pasākumu atcelšanu.

ASSITEJ Japānas centrs, sekojot līdzi strauji mainīgajai situācijai Japānā un pasaulē, uzskata, ka vissvarīgākais ir ikviena veselība un drošība.

Paziņojumā teikts, ka 20. ASSITEJ pasaules kongresa un skatuves mākslas festivāls  MIRAI tiks pārcelts uz, visticamāk, 2021. gada marta otro pusi.

Visi notikumi tiek atlikti uz 2021.gadu:

    Galvenā festivāla programma

    Fringe festivāla programma

    ASSITEJ kongress (Ģenerālā asambleja un mākslinieciskā satikšanās)

   NEXT GENERATION ( Nākamās paaudzes) programma

    ITYARN konference

    ASSITEJ balvu pasniegšanas ceremonijas

    Visi notikumi, kas saistīti ar dažādiem ASSITEJ tīkliem

    Citi plānotie simpoziji, semināri, semināri

Festivāla organizatori ziņo: “Mēs ceram, ka jaunā koronavīrusa pandēmija pēc iespējas ātrāk izzudīs un ka drīz atkal atgriezīsies iespēja cilvēkiem satikties aci pret aci un priecāties kopā. Līdz tam mēs atliksim kongresu un festivālu, un mēs veiksim sagatavošanos, lai piemērotā laikā un vietā atkal varētu dalīties mākslas un kultūras priekā. Mēs ļoti ceram redzēt jūs Japānā 2021. gada martā.”

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *