Zviedrijas nacionālais centrs ASSITEJ līdz 25.novembrim aicina pieteikumus uz MĀKSLINIEKU RADOŠAJĀM TIKŠANĀS PASĀKUMIEM, kas notiks BIBU.se biennālē 2022.gadā laikā no 17. līdz 22. maijam.

Festivāla organizatori gaida priekšlikumus par darbnīcām, semināriem, sarunu prezentācijām, apaļajiem galdiem un tamlīdzīgiem pasākumiem, kas būs daļa no profesionālās apmaiņas programmas. PIEZĪME. Šis aicinājums nav paredzēts izrāžu programmas pieteikumiem.  

 BIBU.se festivāla tēma 2022.gadā ir balstīta uz Apvienoto Nāciju Organizācijas Globālajiem mērķiem ilgtspējīgai attīstībai, kas ir vērienīgākā programma, ko apstiprinājušas visas ANO dalībvalstis. ANO noteiktie 17 mērķi atrodami šeit  https://sdgs.un.org/goals

Zviedrijas BIBU.se gaida priekšlikumus, kas pēta, kā skatuves mākslas jomā un savā mākslinieciskajā praksē ASSITEJ var veicināt sociālo, ekonomisko un vides ilgtspējību. – Kā šos 17 mērķus var saistīt ar bērnu un jauniešu skatuves mākslas jomu un kā tie mums ir aktuāli? -Kā koncentrēšanās uz ilgtspējību var mainīt mūsu procesus, sadarbību globālā nākotnē? – Kā mēs varam attīstīt savu esošo darbu un sadarboties pāri robežām, paplašināt savu jomu?

Formāts. Festivāla pasākumi galvenokārt notiks klātienē Helsinkborgā, Zviedrijā, taču piedāvātās aktivitātes var notikt arī tiešsaistē festivāla tīmekļa vietnē vai jauktā formātā.

Kas var pieteikties? Priekšlikumus var sniegt skatuves mākslas praktiķi, administratori un pētnieki no visām valstīm; visu žanru un tehniku ​​izpildītāji, teātra režisori, mūziķi, teātra dizaineri, dramaturgi, skatuves mākslas akadēmiķi, mākslas pedagogi un skolotāji, teātra kritiķi, mākslas žurnālisti utt.

Pieteikuma veidlapas saite – http://www.assitej-international.org/en/2021/10/call-for-proposals-professional-exchange-pogramme-at-assitej-artistic-gathering-2022/?fbclid=IwAR1IX0Ymn1iISWCMNWzBUeRDZkp6Ndl5Z6nhhMuT2mSxRHsmYWxrmCS-gI0

 2021. gada 25. novembris – programmas pieteikšanās termiņš

2021. gada 10. decembris – veiksmīgo pretendentu paziņošana

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *